Leir

I løpet av en sommer arrangerer vi tre leire.
Opplegget på hver leir er tilpasset forskjellige aldersgrupper, men du kan gjerne bli med selv om du er litt eldre eller yngre.

Barneleir 7-10 år

Juniorleir 10-13 år

Skogfest 13 år ->

På en leir skjer det litt av hvert 🙂

Sove: Du får bo i hytte med to til seks sengeplasser, og er dere flere venner som vil bo sammen har vi ekstrasenger. Til sammen har vi mer enn 120 sengeplasser. Det er alltid våken nattevakt og gruppeledere tilgjengelig.

Spise: I spisesalen får du servert deilig mat til frokost, middag og kvelds laget på eget storkjøkken. (Vi tar hensyn til allergier) I tillegg blir det servert boller og saft eller oppdelt frukt som mellommåltid. På leirkvelden er det også grillmat ved bålplassen.

Kiosk: Selvfølgelig får du kjøpt is, brus og annet sommerdigg i kiosken.

Dusje: Om du trenger å dusje og stelle deg fire ganger om dagen eller aldri i løpet av leiren så har vi uansett moderne fliselagte sanitæranlegg til fri benyttelse.

Slappe av: Du kan gjerne chill’n på hytta eller i en av sofaene i den store kjellerstua. Eller kanskje bare ligge i grasset og nyte livet og sola?

Akiviteter: Hoppeslott, fotball, sandvolley, basket, stylter, dans, slå-på-ring, stikkball, bordtennis, klatre i trærne… Fritidsledere står alltid klare til å ta deg med på masse morsomme aktiviteter. (NB: Vi har vårt eget, store hoppeslott :))

Bade: Når det er varmt kjører vi på med vannballonger, spredere, vannsklie og andre vannleiker. Hva er vel bedre enn å tømme en bøtte vann over hodet på leirsjefen..?

Grupper: Deltakerne blir delt inn i grupper. De har sin egen gruppeleder som møter deg ved ankomst og er tilgjengelig under hele leiren. Det er egne gruppemøter på formiddagen.

Misjon: På misjonsdagen er det mange valgfrie aktiviteter som koster noen små kroner. Da lærer vi hvor viktig det er å hjelpe og dele med andre.

Møter: To ganger om dagen er det samling i Arken med sang, musikk, andakt og info.

Leirkveld: Leirens høydepunkt! Deltakere og ledere bidrar med underholdning i Arken. Etterpå er det grillmat og kos rundt leirbålet til langt på natt 🙂

Sjekk ut Facebook >>

<< Last ned brosjyrer